Over ons

Voor elk probleem is een oplossing

OVER ONS

Wie zijn wij?

BQ Solutions zijn allereerst vakgenoten met jarenlange ervaring als zelfstandige ondernemers met name in de horecabranch. Daarnaast zijn wij een dynamisch en creatief team die oplossings- en resultaatgericht werken. Op een frisse, heldere en no-nonsens manier. .

Wij als geen ander weten uit ervaring dat zelfstandig-ondernemen vaak topsport is!

BQ Solutions heeft de know how en de ervaring om u te helpen en te ondersteunen daar waar nodig is. Wij geven u een frisse kijk op uw eigen zaak en onderzoeken samen de mogelijkheden, kansen en oplossingen.

 

Door de dagelijkse beslommeringen en jarenlang van hard werken kan het zijn dat u enigszins bedrijfsblind (vermoeid) bent geworden. Dit is geen schande, ook dat hebben wij zelf meegemaakt.

 

Creatief en verantwoord ondernemen heeft ons geleerd:

Voor elk probleem is een oplossing.

 

Persoonlijk contact en maatwerk staan bij BQ Solutions centraal.

 

Wij ondersteunen u graag.

 

Wij als geen ander weten uit ervaring dat ‘ondernemer zijn’ topsport is en dat je moet waken dat je geen slaaf van je eigen zaak wordt.

 

Wij hebben zelf ondervonden hoe het is om totaal in beslag te worden genomen met de dagelijkse werkzaamheden, waardoor je de ontwikkelingen om je heen onvoldoende aandacht kunt geven. Je hebt immers maar 24 uur in een dag. Ontwikkelingen als social media, veranderde wetgeving, prijsveranderingen, toenemende concurrentie, trends en veranderende verwachtingen van gasten e.d.

Copyright © 2015 BQ Solutions. All rights reserved